بازسازی ساختمان قدیمی
تخریب جزئی و یا کلی بافت ساختمان
گرایش به تغییر و بازسازی ساختمان قدیمی و در نتیجه ایجاد تنوع در محیط زندگی افراد
افزایش استحکام و پایداری ساختمان در برابر حوادث طبیعی و غیر طبیعی مانند سیل، زلزله و …
تصمیم به تغییر کاربری فضاهای ساختمان و تغییر دکوراسیون داخلی آنها
افزایش جمعیت در خانواده و در نتیجه نیاز به فضای بیشتر و استفاده درست از منزل
مدرن کردن سبک ساختمان و همراهی با پیشرفت و تغییرات تکنولوژی
قدمت سازه ساختمان
سلیقه ی کارفرما
بودجه کارفرما
تیم مجرب این مجموعه، در تلاش است برای جلب رضایت مشتریان، کارهای بازسازی ساختمان و مسائل مربوطه را در کمترین زمان ممکن و بالاترین کیفیت، به انجام برساند.
مجموعه بازسازی ساختمان قدیمی افتخار دارد با انجام چندین پروژه در زمینه های مختلف در حوزه اجرای دیوار، کاغذ دیواری و دیوار کوب، پارکت و لمینیت، خانه قدیمی شما را بازسازی کرده و به لوکس ترین شکل و به دلخواه شما ، تحویل دهد.
سقف کاذب تجاری، اداری و مسکونی ، بازسازی ساختمان قدیمی ، اجرای دیوار، پارکت و لمینیت، کاغد دیواری و دیوار کوب از پروژه های مختلف انجام شده توسط ماست. افتخار داریم که علاوه بر تهران نیز در کلیه شهرها و استان های ایران آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستیم .
کل یا قسمتی از بافت ساختمان تخریب شده باشد.
بازسازی ساختمان قدیمی را به منظور افزایش مقاومت و استحکام ساختمان در برابر شرایط بد جوی، زلزله و سیل انجام می دهند.
برای تغییر کاربری ساختمان یا تغییر در دکوراسیون داخلی ساختمان انجام می شود.
از بازسازی ساختمان قدیمی به منظور تنوع در محیط زندگی استفاده می شود.
مدرن کردن ساختمان همگام با پیشرفت و تغییر تکنولوژی نیز از دلایل بازسازی به شمار می رود.
به دلیل افزایش جمعیت افراد خانواده، تقاضا برای مکانی بزرگ تر افزایش می یابد.
بازسازی ساختمان قدیمی تاثیر خوب و مثبتی بر روحیه افراد می گذارد و باعث ایجاد انگیزه در آن ها می شود.
در این مرحله اگر نیاز به گچ کاری است باید این کار انجام شود. برای گچ کاری و سفیدکاری گچ مرغوب مورد استفاده قرار می گیرد تا با گذشت زمان کیفیت آن کاهش پیدا نکند. اغلب در نوسازی منازل سقف کاذب کناف اجرا می شود. این نوع سقف با پوشش های دکوراتیو جلوه بسیار زیبایی به فضای خانه می بخشد. نورپردازی نیز از دیگر اموری است که در مرحله نازک کاری ساختمان اجرا می شود.
این کار تاثیر بسزایی در نمای داخلی خانه از نظر بصری می گذارد، زیرا دکوراسیون داخلی را زیباتر از آنچه که هست نشان می دهد. در حال حاضر استفاده از لامپ های هالوژن و لامپ های رنگی در نورپردازی رایج شده و به علت مصرف پایین برق همواره پر طرفدار هستند. سیم کشی برای اجرای نورپردازی باید با دقت صورت گیرد تا مشکلی در اتصالات آن پیش نیاید.
نوسازی یا بازسازی ساختمان، مفهومی دیرینه در کشور ما دارد. بررسی ها حاکی از آن هستند که از عصر ایران باستان، بازسازی و نوسازی خانه در ایران عملی بسیار رایج بوده است و سنت خانه تکانی که هرساله احیا می گردد نیز ریشه در آداب و رسوم آن زمان دارد. جدا از این مسئله، امروزه بازسازی ساختمان قدیمی و یا نوسازی آن در سراسر دنیا عملی کاملا رایج می باشد. در ایران نیز آپارتمان ها هرازگاهی آن حالت زیبا و جذاب اولیه خود را از دست داده و خسته کننده می شوند. در این موارد بایستی بازسازی منزل و یا بازسازی آپارتمان به صورت کاملا حرفه ای صورت بگیرد.
در بازسازی ها گاهی از عمر ساختمان زیاد نگذشته است اما صاحب آن علاقه مند است که تغییراتی در آشپزخانه ، کابینت ، کاشی ، سرامیک و رنگ انجام دهد. گاهی نیز بازسازی ساختمان به دلیل خرابی هایی است که حاصل شده و یا باید به موقع اقدام کرد که این خرابی ها در لوله کشی و سایر نقاط ساختمان اتفاق نیفتد. به بیان دیگر پس ازگذشت چند سال از عمر احداث هر ساختمانی باید به نکات مهمی توجه داشت تا از وقوع هر حادثه ای که باعث تخریب بخشی از ساختمان خواهد شد، جلوگیری کرد. برای اینکه تغییرات در دیوار و کف و آشپزخانه و به طور کلی تغییرات برای بازسازی ساختمان قدیمی به درستی انجام شود و بهترین نتیجه حاصل شود پیش از هر چیز به یک طرح اولیه زیبا و منطقی بر اساس فضای موجود نیاز است. این کار را به دست مهندسان طراح خبره بسپارید.
نکته دیگر اینکه در بازسازی ساختمان قدیمی مراحل گوناگون و بودجه موجود را در نظر بگیرید. به عبارت دیگر باید بتوانید با دقت بالا بازسازی بخشهای گوناگون را اولویتبندی کنید. به عنوان مثال اگر لولههای آب ساختمان شما قدیمی و فلزی است؛ بهنظر میرسد پارکت یا سنگ و سرامیک کردن کف ساختمان پیش از اصلاح مشکلات لولهکشی و اطمینان از سلامت کامل آنها بهصرفه نیست. در مثالی دیگر اگر کاشیکاری آشپزخانه و سرویسهای بهداشتی شما قدیمی و نامناسب است؛ بهتر است بیش از تعویض کابینتها، فکری به حال آنها نمایید. بنابراین با توجه به بودجه موجود، موارد اساسی را در اولویت قرار دهید؛ و پس از آن به سراغ موارد تکمیلی بروید.