طراحی داخلی آپارتمان
طراحی داخلی آپارتمان، هماهنگسازی اجزای داخلی خانه است که با هدف زیباتر شدن و ایجاد یک فضای گرم و دل انگیز در فضای خانه می باشد. خصوصا در خانه های کوچک و نقلی آپارتمانی امروزی با استفاده از طراحی داخلی آپارتمان میتوان این فضا را بهینه سازی کرد و با ایجاد هماهنگی بین اجزا، رنگ ها و وسایل، جلوه گری آنها را بیشتر کرد.
نقل مکان به خانه های جدید همیشه برای افراد یک خانه پر از هیجان و جذابیت است، اما گاهی اوقات نحوه چیدمان دکوراسیون خانه تبدیل به یک دغدغه برای افراد آن خانه، خصوصا خانم خانه می شود و شما باید تصمیم بگیرید که وسایل خود را در محیط جدید و فضایی که مشاهده می کنید به چه نحوی چیدمان کنید تا یک فضای مناسب را فراهم بیاورید و طوری طراحی داخلی آپارتمان را انجام دهید که بازتابی از شخصیت و احساس و سلیقه شما باشد.
علاوه بر آن در این خانه احساس شادی و خوشحالی و راحتی داشته باشید. برای این کار شما نیاز دارید که نکات مهم در رابطه با طراحی داخلی آپارتمان را بدانید و وسایل مختلف از جمله مبلمان و رنگ دیوارها و بافت آن ها را به خوبی انتخاب کنید تا در هماهنگی با یکدیگر باشند و با یک نقشه از پیش تعیین شده وسایل را درست در سر جای خود قرار دهید و مرحله به مرحله مثل یک طراح داخلی حرفه ای، کار طراحی و دیزاین منزل خود را انجام دهید.
برای طراحی داخلی آپارتمان ایده های زیادی وجود دارد و اگر خانه آپارتمانی شما در متراژهای ۷۰ یا ۸۰ متری ساخته شده است می توانید به راحتی دکوراسیون داخلی متفاوت و در عین حال کاربردی را در بخش های مختلف آن ایجاد نمایید. توجه داشته باشید که برای طراحی داخلی آپارتمان ۷۰ متری می توانید از سبک های کلاسیک و مدرن استفاده نمایید که انتخاب هر یک از این سبک دکوراسیون ها به سلیقه شخصی شما بستگی دارد.
در طراحی داخلی آپارتمان برای دکوراسیون سرویس بهداشتی می توانید ار سبک کلاسیک استفاده کنید و در طراحی سرویس بهداشتی از ترکیب سنگ و رنگ های صورتی و طلایی استفاده کنید.برای ایجاد فضایی مناسب و به دور از شلوغی روی دیوار قفسه های دیواری نصب کنید که این قفسه ها فضایی مناسب را برای قرار دادن وسایل مورد نیاز ایجاد می کند همچنین برای ایجاد نورپردازی مناسب نیز می توانید از لوسترهای شاخه ای و کلاسیک در قسمت بالایی روشویی استفاده کنید.
برای اینکه بتوانید در منزل خود سبک مشخصی داشته باشید باید از سبک های مختلف آگاهی داشته باشید تا بتوانید یکی از بهترین و مناسب ترین آنها را برای خانه خود انتخاب کنید تا مقدمات یک دکوراسیون خوب را فراهم کنید. برای این منظور باید از همه قسمت های مختلفی که چیدمان یک منزل را تشکیل میدهند آگاهی داشته باشید و نکات مختلف را برای چیدمان و خرید وسیله ها رعایت کنید. شاید تصور کنید که سبک های داخلی دکوراسیون منزل محدود به دو یا سه مورد هستند، اما با خواندن این مطلب در ادامه متوجه خواهید شد که سبک های دکوراسیون داخلی انواع مختلفی دارند که چند نمونه از مهم ترین آنها برای شما آورده شده است.
برای اینکه بتوانید در منزل خود سبک طراحی داخلی آپارتمان مدرن را پیاده سازی کنید باید توجه داشته باشید که مهم ترین ویژگی سبک مدرن رنگ های ساده و خط های صاف و منظم است و هرچه فضا خلوت تر و ساده تر باشد با سبک مدرن تطابق بیشتری دارد. بهتر است بیشتر از شیشه و استیل و رنگ های سفید و نقره ای در فضا استفاده شود و هر چه وسایل صاف و صیقلی تر باشند این سبک جذابیت بیشتری خواهد داشت.
شاید در نگاه اول تصور کنید که سبک طراحی داخلی آپارتمان امروزی کاملا مطابق با سبک دکوراسیون مدرن است، اما اینطور نیست و کسانی که بخواهند از این سبک پیروی کنند لازم است که بیشتر از دنیای مد و طراحی بدانند و بعد از آن متوجه تفاوت های ریزی که سبک مدرن و سبک امروزی با هم دارند خواهند شد. یکی از تفاوت های اصلی آنها این است که سبک مدرن قدمت بیشتری دارد و قوانین مشخصی برای چیدمان آن وجود دارد و انعطاف پذیری سبک امروزی نسبت به مدرن بیشتر است و علاقه و تمایلات به روز مردم در آن گنجانده شده است. به طور مثال استفاده از خط های خمیده در سبک امروزی یکی از تحولات آن است.
برخی از افراد تصمیم میگیرند که در خانه خود سبک طراحی داخلی آپارتمان مینیمال را پیاده سازی کنند و پرکاربردترین رنگی که در این دکوراسیون وجود دارد رنگ سفید است و این سبک شباهت زیادی از نظر ساده بودن به سبک مدرن دارد. استفاده زیاد از رنگ های خنثی در سبک دکوراسیون مینیمال از ویژگی های بارز آن است و باید تا جایی که می توانید وسایل اضافی و دکوری های بیش از حد در این فضا نگذارید. مهم ترین ویژگی سبک مینیمال خلوت بودن فضا است که باعث ایجاد یک آرامش خاصی در محیط می شود.
خانههای روستایی را دیدهاید دیوارشان چوبی یا کاهگلی است؟ در سبک روستیک هم از این نمای ساده الهام گرفته میشود؛ صاحبخانه با مهمانهایش تعارف ندارد؛ صمیمت در خانههای روستیک حرف اول را میزند. در چنین خانههایی لوازم رنگورو رفته، طرح کنده درخت، فلزهای زنگزده و سبک قدیمی را زیاد میبینیم. در یک کلام خانههایی که از هر طرفش حس نوستالژی فوران میکند.
نور و روشنایی از جمله فاکتورهای مهم در طراحی داخلی آپارتمان به شمار میروند. شاخه های نوری می تواند نور طبیعی یا انواع لوسترها باشد. نکاتی که باید برای نورپردازی به آنها توجه داشت می تواند شامل یک یا تمامی موارد زیر باشد:
قرارگیری شاخه های نوری
تناسب سبک شاخه های نوری با سبک کلی دکوراسیون داخلی خانه
شدت و میزان نور در هر مکان
رنگ نوری که به کار برده شده
نکته: تمامی مواردی که در بالا به آن از شاخه های نوری به آن اشاره شد، همگی در ایجاد یک فضای زیبا، دلفریب و منحصر به فرد نقش به سزایی دارند.
این نکته بسیار مهم را باید به یاد داشته باشید که نقطههای متمرکز روشنایی در کنار تاریکی، زیبایی چشم نوازی را ایجاد میکند. اما نکته دیگری که بهتر است رعایت شود این است که در استفاده از المانهای نوری اعتدال را رعایت کنیم. در واقع یعنی اجازه دهیم تا نورهای نقطهای، از بین تاریکی به چشم آمده و در عین حال چشم را نزنند. در واقع باید در به کارگیری این فاکتور زیاده روی نکرد.